Domů > SDH Nýznerov > Valná hromada 2012

Valná hromada 2012

Výroční valná hromada našeho SDH za rok 2012 se konala 12. ledna 2013. Valnou hromadu jsme mohli opět pořádat v budově muzea  v horní části Nýznerova

Zahájení proběhlo před pátou hodinou. Ze začátku se sešlo jen 15 členů z 28, což je sice pro hlasování dostačující, ale účast je to slabá. Někteří se omluvili pro nemoc, jiní se účastnili oslav narozenin. Později se dostavili ještě další tři členové, takže se ze sboru ve výsledku dostavilo 18 členů. Potěšující byla účast našich mladých hasičů, kteří se až na jednoho nemocného člena dostavili všichni. Jako hosté valnou hromadu navštívili zástupci sborů z Černé Vody, Tomíkovic, Skorošic a Žulové, kterých bylo celkem devět.

Valnou hromadu zahájil starosta našeho SDH, následovaly jednotlivé zprávy.

Díky zprávě o činnosti sboru jsme si připomněli akce, které jsme pořádali a kterých jsme se zúčastnili. V roce 2012 jsme byli poprvé na soutěžích dospělých i dětí.

Dále dostali slovo zástupci hostů, kteří nám popřáli mnoho zdaru do nového roku.

Po ukončení oficielní části valné hromady následovala volná zábava. K jídlu byl podáván guláš, který jsme den předem vařili. Po jídle se debatovalo až do desáté hodiny, kdy odcházeli i poslední z hostů.

Rubriky: SDH Nýznerov Tags:
  1. Bez komentářů.
  1. Žádné zpětné odkazy